Pensiuni Bran - Moeciu

Club Vila Bran

Amplasare:  la 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la 800 m de Castelul Bran;  ...

Pensiunea 51

Amplasare: la 1200 m de Castelul Bran si ~ 800 m de Club Vila Bran; CORP 1 Structura: parter + 2 e...

Pensiunea 62

Amplasare: la 600 de m de Castelul Bran si ~ 300 de m fata de Club Vila Bran; Structura: 2 corpuri ...

Pensiunea 27

Amplasare: la 100 de m de Castelul Bran si ~ 700 de m fata de Club Vila Bran; Structura: parter + e...

Pensiunea 19

Amplasare: la 4000 de m de Castelul Bran si ~ 4800 de m fata de Club Vila Bran; Structura: 2 corpur...

Pensiunea 55

Amplasare: la 3000 de m de Castelul Bran si ~ 3800 de m fata de Club Vila Bran; Capacitate: 13 came...

Pensiunea 14

Amplasare: la 1500 de m de Castelul Bran, spre partia de schi si ~ 2300 de m fata de Club Vila Bran;...

Pensiunea 6

Amplasare: la 2000 de m de Castelul Bran si ~ 2800 fata de Club Vila Bran; Capacitate: 7 camer...

Pensiunea 43

Amplasare: la 1800 de Castelul Bran, la intrarea in Bran, si ~ 1000 de m fata de Club Vila Bran; St...

Hotel nr.2

Amplasare : la 1500 de m de Castelul Bran si ~ 900 de m fata de Club Club Vila Bran; Structura: par...

 • Club Vila Bran

  Luni, 23 Iunie 2014 00:00
 • Pensiunea 51

  Marți, 08 Iulie 2014 00:00
 • Pensiunea 62

  Marți, 08 Iulie 2014 00:00
 • Pensiunea 27

  Marți, 08 Iulie 2014 00:00
 • Pensiunea 19

  Marți, 08 Iulie 2014 00:00
 • Pensiunea 55

  Marți, 08 Iulie 2014 00:00
 • Pensiunea 14

  Luni, 30 Iunie 2014 00:00
 • Pensiunea 6

  Luni, 30 Iunie 2014 00:00
 • Pensiunea 43

  Luni, 30 Iunie 2014 00:00
 • Hotel nr.2

  Marți, 08 Iulie 2014 00:00

Home

Despre noi

Sohodol Turism, este o agentie tour-operatoare specializata pe turism rural si cultural romanesc, in special cel din zona Bran - Moeciu.

Am luat nastere in anul 2001 iar de-a lungul timpului, printr-un efort sustinut, si cu ajutorul unui colectiv dedicat, ne-am dezvoltat si am diversificat serviciile oferite, cu care venim in intampinarea turistilor nostrii.

Aceasta pozitie si dezvoltare se datoreaza si partenerilor de pe piata turistica, cu care colaboram si gasim intodeauna un sprijin permanent in agentiile revanzatoare.

Orientarea agentiei, in special pe agroturism, s-a datorat cresterii popularitatii acestei forme de turism care imbina frumusetea peisajului, serviciile diversificate de cazare si alimentatie, posibilitati multiple de agrement si de petrecere a timpului liber si nu in ultimul rand, preturi relativ mici.

Suntem specializati sa oferim orice tip de servicii turistice, agrement si divertisment:

 

Turism intern

In baza noastra de date figureaza cele mai importante vile si pensiuni agroturistice din zona. Astfel oferta noastra cuprinde atat cazare in pensiunile localnicilor, la un pret redus, cat si cazare in vile moderne si deosebit de confortabile.

De asemenea va oferim rezervari la orice tip de cazare din tara (hoteluri, pensiuni, vile) si organizam tabere/excursii pentru copii.

In zona Bran–Moeciu, situata intre doua masive importante, M-tii Bucegi si M-tii Piatra Craiului, se pot organiza numeroase excursii si drumetii de durata si grad de dificultate diferit.

 

Turism extern

Rezervari la hoteluri din strainatate, sejururui individuale (litoral, munte), circuite turistice, sejururi cu avion/autocar, croaziere pe marile si oceanele lumii, oferte early booking si multe alte programe turistice.

 

Turism de afaceri

Suntem alegerea ideala pentru organizarea de team building-uri, training-uri, sedinte, intalniri de afaceri, conferinte, intr-un cadru minunat, dispunand de o baza turistica completa si de personal atent selectionat care va va asisita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului dumneavoastra.

Satisfactia permanenta a clientilor nostrii a fost si este prioritatea numarul unu a noastra, de aceea va oferim consiliere gratuita pentru organizarea de petreceri, intalniri de firma, evenimente, excursii de business si va punem la dispozitie sali de conferinte cu capacitatati intre 18-300 de locuri, dotate corespunzator pentru un eveniment cat mai reusit si cat mai avantajos ca pret.

 

Divertisment si Agrement

Pentru sejururi cat mai reusite si adaptate la cerintele si modalitatile de recreere si divertisment ale clientilor nostri, venim cu multiple posibilitati de agrement si petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai distractiv, crescand astfel atractivitatea sejururilor.

Organizam oferte speciale de Sarbatori (1 Mai, 1 Decembrie, Paste, Revelion, Craciun, Halloween), programe de divertisment cu foc de tabara, dansuri populare romanesti, recitaluri de muzica internationala, karaoke, petreceri cu DJ, recitaluri ale unor trupe recunoscute in lumea muzicala romaneasca.

De asemenea, oferim o baza diversificata de agrement cu multe facilitati puse la dispozitia turistilor: 1 Piscina exterioara incalzita cu jacuzzi si centru SPA (sauna umeda si uscata, camera de relaxare); (mai - noiembrie); 1 Piscina exterioara, incalzita, pentru copii, cu instalatii de joaca (sezonul de vara); 1 Complex cu piscina interioara cu 2 jacuzzi-uri, sauna umeda si uscata, salina incalzita - 40 grade, piscina pentru bebelusi, loc de joaca pentru copii, sala de fitness (necesita echipament adecvat); Valea cu Povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Castelul Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei, Zona Arctica Club Vila Bran si Castelul Printesei; Sala de jocuri (sah, table, sjoelen, mini-bowling, air-hockey, biliard, bank-shot); Sala de Squash; Loc de joaca pentru copii (interior si exterior); Club pentru copii (proiectie filme, baloane, face-painting); Parc natural cu hamace si bancute, minizoo (cerb, iepurasi, pauni, fazani); Teren de tenis, mini teren de baschet, 3 terenuri de fotbal, tenis de picior, volei (nisip); Mese de biliard, mese de ping-pong, petanque, mini-golf, darts, echitatie (cal, ponei); Amfiteatru - jocuri, concursuri, spectacole; Sala de Teatru : sistem audio - video, ecran de proiectie, videoproiector, internet cablu/wireless (capacitate - 300 locuri); Concerte, scenete cu mascote, proiectii de film, piese de teatru; Parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria); Centru de informare turistica si magazin de suveniruri; 

 

 

Reduceri si Inscrieri timpurii

Avem discount-uri pentru rezervarile efectuate din timp si grupuri organizate, atat la cazare cat si pentru oferta de masa, si de asemenea oferte speciale cu tarife super reduse de ultima ora.

Personalul bine calificat al societatii a ales cu mare grija unitatile turistice cu care colaboreaza, locatia si calitatea serviciilor avand un rol esential in procesul de selectie al acestor unitati de cazare.

Pentru siguranta turistilor nostrii, vizitam personal si verificam toate locatiile pe care le punem la dispozitie, intrucat dorinta noastra este sa oferim servicii turistice de inalta calitate si orientarea catre client.

 

Va multumim.